انواع سقفهای کاذبی که از ترکیب با پی وی سی ساخته میشن

انواع سقفهای کاذبی که از ترکیب با پی وی سی ساخته میشن

انواع سقفهای کاذبی که از ترکیب با پی وی سی ساخته میشن

پی وی سی که از مواد نفتی ساخته می شود، بسیار سبک و کم وزن بوده و در برابر رطوبت نیز مقاوم می باشد. از انواع سقفهای کاذبی که از ترکیب با پی وی سی ساخته میشن در موارد مختلفی استفاده می کنند. هر یک از این نمونه ها با توجه به فاکتور های مختلفی با یکدیگر متفاوت می باشند. اگر قصد دارید که با نمونه های مختلف این نوع سقف ها آشنا شوید کافیست که تا انتهای مقاله ما را همراهی کنید.

بررسی انواع سقفهای کاذبی که از ترکیب با پی وی سی ساخته میشن

انواع سقفهای کاذبی که از ترکیب با پی وی سی ساخته میشن در موارد مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. برخی از آن ها برای پوشش دهی سقف حمام و سرویس های بهداشتی استفاده می شوند و بعضی دیگر از نمونه ها نیز که دارای طرح و رنگ های زیبا تری هستند برای رستوران و یا کافی شاپ ها به کار برده می شوند.
در حالت کلی این محصولات را با توجه به دو فاکتور مهم ابعاد و شکل و نمای ظاهری دسته بندی می کنند. این نوع سقف های کاذب را بر اساس ابعاد به گروه های مختلفی دسته بندی می کنند که عبارتند از:

  • پانل طولی
    گاهی اوقات ورق های پی وی سی را به صورت پانل هایی تولید کرده و برای نصب در سقف ها از آن ها استفاده می کنند. این پانل ها به صورت طولی و در ابعاد ۰.۲*۶ متر و یا ۰.۴*۶ متر تولید می کنند. ضخامت این نوع پانل ها را ۷ تا ۸ میلیمتر در نظر می گیرند و در طرح ها و رنگ های مختلفی تولید کرده و مورد استفاده قرار می دهند.
  • تایل
    نمونه دوم این نوع سقف های کاذب در ابعاد ۶۰*۶۰ سانتی متر و ضخامت ۸ میلی متر تولید می شوند. برای نصب این نوع سقف ها باید شبکه های مشبکی روی سقف اصلی نصب شوند و سپس این تایل ها را بر روی آن ها قرار دهید.

انواع سقف کاذب پی وی سی بر اساس شکل ظاهری

برای شناخت انواع سقفهای کاذبی که از ترکیب با پی وی سی ساخته میشن باید بدانید که آن ها را بر اساس شکل ظاهری به چند دسته مختلف تقسیم بندی می کنند. مهم ترین نمونه از این سقف های کاذب عبارتند از:

  • سفید مات و ساده
    ارزان ترین نمونه از این نوع سقف ها، نمونه های سفید ساده آن ها می باشد. این محصولات را در ابعاد ۶۰۰*۲۰ سانتی متر تولید می کنند و ضخامتی برابر با ۷ میلیمتر را برای آن ها در نظر می گیرند. در حالت کلی وزن هر متر مربع از این سقف ها ۲۹۰ گرم می باشد.
  • سفید براق
    این نمونه از سقف های پی وی سی کاملا مشابه نمونه های مات هستند و تنها تفاوت در براق بودن آن ها می باشد.
  • چاپی و هات استامپ
    این نمونه از سقف های پی وی سی در برابر رطوبت و گرما کاملا مقاوم بوده و ضد خش هستند. این محصول را در طرح های چاپی مختلف و در دو نمونه پانل طولی و تایل ها تولید می کنند. برای ساخت این نوع سقف ها از دستگاه هات استامپ استفاده می کنند و این نوع سقف ها را در وزن ها و ابعاد مختلفی تولید می کنند.
  • پی وی سی روکشدار
    برای تهیه این نوع سقف های پی وی سی روکش های طرح دار را بر روی مغزی پی وی سی نصب می کنند. برای این کار از چسب های مخصوصی استفاده می کنند و با یک پرس بسیار قوی آن را تولید می کنند. این محصولات در برابر فشار و ضربه بسیار مقاوم بوده و کاملا قابل شست و شو می باشند.
  • پی وی سی با روکش مخمل
    فرآیند تولید این محصول کاملا مشابه پی وی سی روکشدار است و برای نصب روکش از ورق های مخمل استفاده می کنند. البته این نوع پی وی سی ها که در رنگ های متنوع و زیبایی تولید می شوند، بیش تر به عنوان دیوارپوش مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع سقف کاذب پی وی سی بر اساس شکل ظاهری

معرفی مزایا و معایب سقف کاذب پی وی سی

برای آشنایی با انواع سقفهای کاذبی که از ترکیب با پی وی سی ساخته میشن بهتر است که با مزایا و معایب این نوع سقف ها نیز آشنا شویم. استفاده از این متریال ها می تواند با مزیت های زیادی برای افراد همراه باشد که مهم ترین آن ها عبارتند از:

  • ضد آب
  • قابل شستشو
  • عایق حرارتی
  • عایق صوتی
  • بسیار سبک و کم وزن
  • تنوع در طرح و رنگ
  • نصب بسیار ساده و سریع
  • طول عمر بالا
  • مقاوم در برابر حشرات، قارچ و باکتری
  • دسترسی آسان به لوله کشی های پشت سقف

این نوع سقف ها در عین حال که مزیت های زیادی دارند، با معایبی نیز همراه هستند. باید دقت داشته باشید که این محصولات مقاومت کمی در برابر تابش مستقیم نور خورشید دارند و فقط باید برای فضاهای داخلی از آن ها استفاده کنید. همچنین شاید از نظر زیبایی بتوان متریال هایی را یافت که می توانند سقف های زیبا تری برای ما درست کنند، از این رو برخی افراد از این نوع سقف ها استفاده نمی کنند.

معرفی مزایا و معایب سقف کاذب پی وی سی

کلام آخر

امروزه از سقف های کاذب برای پوشش دهی سقف ها استفاده می کنند. انواع سقفهای کاذبی که از ترکیب با پی وی سی ساخته میشن بسیار زیاد می باشد، برخی از این نوع سقف ها فقط با استفاده از پی وی سی تولید می شوند و بعضی دیگر را با متریال های مختلف دیگری ترکیب می کنند. امروزه بر روی ورق های پی وی سی معرق کاری می کنند و یا این که پی وی سی را با پودر سنگ ترکیب می کنند و از این طریق نمونه های مختلف و بسیار زیبایی از سقف های کاذب را تولید می نمایند.

سوالات متداول

1.برای نصب پانل های طولی به چه ابزاری احتیاج داریم؟
برای نصب این نوع سقف های کاذب به متر، گونیا، مداد، اره، تراز دریل برقی و پیچ گوشتی احتیاج دارید.
2.آیا سقف کاذب پی وی سی نسوز می باشد؟
این نمونه از سقف ها را در انواع مختلفی تولید می کنند، برخی از آن ها نسوز هستند و بعضی دیگر از نمونه ها در صورت اشتعال به سرعت می سوزند.
3.مدت زمان لازم برای نصب سقف های کاذب پی وی سی چقدر می باشد؟
معمولا برای یک اتاق معمولی دو روز زمان نیاز دارید تا بتوانید این نوع سقف ها را نصب کنید.

امتیاز دهید post
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.