فرایند نصب سقف کاذب چگونه است؟

فرایند نصب سقف کاذب چگونه است؟

فرایند نصب سقف کاذب چگونه است؟

معمولا سقف های کاذب به منظور ایجاد نمودن سقف دوم و یا فضایی خالی میان سقف اصلی و سقف کاذب مورد استفاده اند. نحوه نصب انواع سقف کاذب از یکدیگر متفاوت است. جهت نصب این نوع سقف بهتر است از افراد متخصص و زبده استفاده نمایید. در این مطلب جهت آشنایی بیشتر شما با نصب این نوع سقف به این موضوع می پردازیم که نحوه فرایند نصب سقف کاذب چگونه است؟ با ما همراه باشید.

سقف کاذب

استفاده از سقف کاذب ابتدا در ژاپن جهت استفاده در معابد و سپس در انگلستان به منظور آگوستیک نمودن سالن های تئاتر صورت گرفت. امروز این سقف ها انواع متفاوتی در جهان دارند که عمدتا به علت قیمت کم، ظاهر زیبا و طرح های متنوع متقاضیان زیادی برای خرید دارد. نصب این نوع سقف کار ساده ای است. در ادامه به بررسی این موضوع که فرایند نصب سقف کاذب چگونه است؟ می پردازیم.

انواع سقف کاذب

جهت آگاهی از فرایند نصب سقف کاذب چگونه است؟ ابتدا باید انواع این نوع سقف را شناخت. انواع سقف کاذب را می توان شامل موارد زیر دانست:

  • سقف کاذب طلقی
  • سقف کاذب کناف
  • سقف کاذب آسمان مجازی
  • سقف کاذب 3 بعدی

مراحل نصب سقف کاذب

نصب سقف کاذب را می توان به دو قسمت اصلی تقسیم نمود:

  • نصب پنل و تایل
  • نصب شبکه فلزی

نصب انواع سقف های کاذب شبیه هم بوده و دارای مراحل کاملا یکسانی است، اما در عین حال می تواند به ابزارها و تجهیزات متنوع و متفاوتی نیاز داشته باشد. مراحل نصب این نوع سقف به شرح زیر است:

مرحله اول

برای آگاهی از اینکه نحوه فرایند نصب سقف کاذب چگونه است؟ باید بدانید در این مرحله باید طرز قرارگیری تایل ها بر روی سقف مشخص گردد. فرد نصاب ابتدا نحوه چیدمان تایل ها را بر روی کاغذ می کشد تا بر اساس طرح انجام شده در واقعیت آن را پیاده سازی نماید. در این گام محل قرار گیری تایل ها و نیز ارتفاع سقف را معین می کنند. چنانچه طرح زیبا، ظریف و پیچیده ای مد نظرتان است بهتر است ابتدا آن را به دقت بر روی کاغذ پیاده سازی نمایید. برای نصب انواع این نوع سقف ارتفاع می تواند بین 10 تا 15 سانت از محل سقف اصلی، پایین تر باشد.

مرحله دوم

پس از آنکه طرز قرارگیری این نوع سقف را ترسیم نمودید باید نحوه نصب نبشی ها را هم لحاظ کرده و بر روی کاغذ ترسیم نمایید. بدین منظور کافی است تا نبشی ها را کل اطراف دیوار اصلی نصب نمایید. از نبشی ها به عنوان سازه باربر برای دیوار اصلی استفاده می شود. برای نصب صحیح به سراغ آنچه بر روی کاغذ ترسیم کرده اید بروید و بر اساس آن نقشه ارتفاع نبشی را مشخص کنید. برای نصب دقیق تر از تراز کمک بگیرید. چنانچه دیوارها به تازگی رنگ، یا سرامیک و کاشی شده باشد بهتر است جهت نصب از میخ های پرچ استفاده نمایید.
اما چنانچه دیواری که قصد نصب سقف کاذب بر روی آن را دارید از نوع گچی است، می توانید از رول پلاک استفاده نموده و در صورت وجود دیوار بتنی میخ های چاشنی را بکار ببرید.

مرحله سوم

جهت پاسخ این سوال که فرایند نصب سقف کاذب چگونه است؟ بهتر است بدانید که در این مرحله پس از آن که نبشی ها نصب شد، به سراغ نصب آویز و سازه های عمودی بروید. در این گام باید سازه های سپری موجود را به شکل عمود بر روی نبشی ها نصب نمایید. در این مرحله باید دقت زیادی داشته باشید تا این کار به نحو درستی انجام شود.
حتما به این نکته توجه کنید که فاصله نصب سازه هایی که عمودی هستند با آویز و سیم مفتول براساس:

  • تعداد روشنایی
  • شیوه نورپردازی
  • جنس تایل هایی که خریداری نموده اید

ضمن اینکه باید با توجه به این نکته که سازه های عمودی بار تایل را تحمل می نمایند و نوع چیدمان آنها را مشخص می کنند فلذا باید در نصب آنها نهایت دقت را داشت.

مرحله چهارم

در آخرین مرحله باید تایل ها بر روی آویزها نصب گردند. فرد نصاب در این مرحله تک به تک تایل ها را بر روی آویزها نصب می کند.

مراحل نصب سقف کاذب

نکات مهم قبل از فرایند نصب سقف کاذب

از اولین نکاتی که قبل از نصب سقف کاذب باید مد نظر قرار دهید، دمای محل نگهداری تایل هاست که بین 16 تا 21 درجه سانتی گراد باید باشد. تایل را 24 ساعت قبل از نصب از کارتن آنها خارج نموده و آنها را در هوای محیط قرار دهید. نکته دیگر آن که برای عایق نمودن تایل به هیچ وجه از پشم شیشه استفاده نکنید چون وزن خود را به تایل منتقل می کند و در صورتی که تایل تحمل این وزن اضافه را نداشته باشد احتمال دارد کل سقف ریزش کند.
همچنین قبل از نصب تایل ها دست خود را خوب بشویید تا لکه ای روی آنها ننشیند. تایل های از جنس طلق، پی وی سی و پلکسی را می توان با مواد شوینده به راحتی شست. نکته آخر آن که قبل از آنکه آویز و نبشی ها را نصب کنید حتما متراژ سقف را بررسی نمایید. همچنین اندازه تایل ها را نیز مدنظر قرار دهید.

نکات مهم قبل از فرایند نصب سقف کاذب

نتیجه گیری

جهت بررسی این موضوع که فرایند نصب سقف کاذب چگونه است؟ به شرح 4 مرحله نصب سقف های کاذب پرداختیم. همان طور که در این مقاله اشاره شد مراحل نصب انواع سقف های کاذب کاملا مشابه هم بوده و تنها تفاوت آنها در بکارگیری ابزارهای نصب و اجرای آن هاست.

سوالات متداول

1.علت استفاده از سقف کاذب چیست؟

عمدتا در زمان هایی که نمای داخلی چندان زیبا و جذاب نیست یا تاسیسات در سقف قابل مشاهده است افراد از سقف کاذب استفاده می نمایند.

2. هزینه نصب سقف کاذب به چه میزان است؟

عمدتا هزینه نصب سقف کاذب چندان زیاد نیست. علت این امر آن است که در ساخت آنها از مواد ارزان قیمتی استفاده می شود. همچنین نیاز به صرف هزینه های اضافی نیز وجود ندارد.

3. سقف کاذب در کدام مکان ها می تواند نصب گردد؟

از این نوع سقف در منازل، اداره جات و مراکز تجاری می توان استفاده کرد.

امتیاز دهید post
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.