سقف کاذب علاوه بر اینکه ظاهر لوکس و شیکی به نمای داخلی ساختمان می دهد برای تعبیه نورپردازی و عبور تاسیسات ساختمان نیز مناسب است.البته یکی از مهمترین مزیت استفاده از سقف کاذب این است که مقاومت بالایی در برابر رطوبت دارد به همین دلیل از نفوذ رطوبت به درون بافت ساختمان جلوگیری می کند.
انواع متنوعی از سقف کاذب پی وی سی در بازار موجود است که ما در این مقاله قصد داریم به معرفی انواع سقف کاذب پی وی سی (PVC) بپردازیم.
در بین مصالح ساختمانی می توان پی وی سی را به دلیل کیفیت بالایی که دارد به عنوان محبوب ترین مصالح معرفی کرد. در تولید سقف کاذب پی وی سی از فرآورده های نفتی تحت فرآیندهای شیمیایی با حرارت استفاده می شود. با توجه به اینکه پی وی سی مقاومت بالایی دارد از آن در کفپوش ها نیز استفاده می شود.
پی وی سی به عنوان یک مصالح پرکاربرد در طراحی کابینت نیز به کار می رود.
البته سقف کاذب پی وی سی به دلیل خاصیت ضد آب و ضد رطوبتی بودنش در سرویس های بهداشتی و حمام بکار می رود و در اثر مجاورت با رطوبت و آب هیچ گونه آسیبی نمی بیند.
سقف کاذب پی وی سی به دلیل مزیت های زیادی که دارد در بسیار از مکان ها بکار می رود. از مزیت های مهم سقف کاذب پی وی سی می توان به موارد زیر اشاره کرد.
سقف کاذب پی وی سی انواع متنوعی دارد که دسته بندی سقف کاذب به دو روش انجام می گیرد. یکی براساس ابعاد و روش نصب است و دیگری هم براساس شکل و نمای ظاهری سقف می باشد که این موارد شامل موارد زیر می شود:
سقف کاذب که در این دسته قرار دارد دارای ضخامت 7 یا 8 میلیمتر است و طرح ها و رنگ های متنوعی نیز دارد. ابعاد این مدل از سقف کاذب در حدود 0.2*6 متر یا 0.4*6 متر است. البته نصب این نوع مدل از سقف کاذب سخت و پیچیده نیست بلکه نیاز به زیر سازی خاصی ندارد و به راحتی انجام می شود.
ابعاد این نوع سقف کاذب حدود 60*60 سانتیمتر است که ضخامت آن حدود 8 میلیمتر می باشد. البته نصب این نوع از سقف کاذب متفاوت از نوع اولی است و در زمان نصب نیاز به زیرسازی مشبکی است که روی سقف اصلی نصب شود.
در معرفی انواع سقف کاذب پی وی سی(PVC) به این موضوع پرداختیم که سقف کاذب پی وی سی انواع متنوعی دارد و با توجه به ویژگی هایی که هر سقف کاذب دارد می توان از آن در بسیاری از مکان ها همچون منازل مسکونی، پارکینگ ها و فضای اداری استفاده کرد. با توجه به اینکه سقف کاذب پی وی سی کارآیی بالا و همچنین مقاومت بالایی دارد به همین دلیل در اغلب مکان ها به عنوان بهترین نوع سقف کاذب بکار می روند.
1-از سقف کاذب پی وسی در چه مکان هایی استفاده می شود؟
سقف کاذب پی وی سی قابلیت شستشو دارد به همین دلیل در رستوران ها و کافی شاپ ها و سایر مکان ها از آن استفاده می شود.
2-نصب سقف کاذب پی وی سی چقدر طول می کشد؟
نصب سقف کاذب پی وسی با توجه به ابعاد اتاق یا سالن متفاوت است و به طور معمول برای یک اتاق با ابعاد 20 در 15 متر حدودا 2 روز زمان می برد.
3-قیمت سقف کاذب پی وی سی چقدر است؟
انواع متنوعی از سقف کاذب پی وی سی در بازار موجود است که هر کدام با توجه به کیفیت و ساختاری که دارند با قیمت های متفاوتی از یکدیگر به فروش می رسند.