معرفی انواع سقف کاذب پی وی سی (PVC)

معرفی انواع سقف کاذب پی وی سی (PVC)

معرفی انواع سقف کاذب پی وی سی (PVC)

سقف کاذب علاوه بر اینکه ظاهر لوکس و شیکی به نمای داخلی ساختمان می دهد برای تعبیه نورپردازی و عبور تاسیسات ساختمان نیز مناسب است.البته یکی از مهمترین مزیت استفاده از سقف کاذب این است که مقاومت بالایی در برابر رطوبت دارد به همین دلیل از نفوذ رطوبت به درون بافت ساختمان جلوگیری می کند.
انواع متنوعی از سقف کاذب پی وی سی در بازار موجود است که ما در این مقاله قصد داریم به معرفی انواع سقف کاذب پی وی سی (PVC) بپردازیم.

پی وی سی (PVC) چیست؟

در بین مصالح ساختمانی می توان پی وی سی را به دلیل کیفیت بالایی که دارد به عنوان محبوب ترین مصالح معرفی کرد. در تولید سقف کاذب پی وی سی از فرآورده های نفتی تحت فرآیندهای شیمیایی با حرارت استفاده می شود. با توجه به اینکه پی وی سی مقاومت بالایی دارد از آن در کفپوش ها نیز استفاده می شود.
پی وی سی به عنوان یک مصالح پرکاربرد در طراحی کابینت نیز به کار می رود.
البته سقف کاذب پی وی سی به دلیل خاصیت ضد آب و ضد رطوبتی بودنش در سرویس های بهداشتی و حمام بکار می رود و در اثر مجاورت با رطوبت و آب هیچ گونه آسیبی نمی بیند.

مزیت های سقف کاذب پی وی سی چیست؟

سقف کاذب پی وی سی به دلیل مزیت های زیادی که دارد در بسیار از مکان ها بکار می رود. از مزیت های مهم سقف کاذب پی وی سی می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • قابل شستشو هستند به این دلیل که دارای خاصیت ضد آب و ضد رطوبت هستند.
  • وزن سبکی دارند.
  • دارای عایق صوتی و حرارتی هستند
  • دارای طرح، رنگ و شکل های متنوعی هستند.
  • نصب سریع و راحتی دارند.
  • از دوام و طول عمر بالایی برخوردار هستند.
  • به راحتی قابل تعویض هستند.
  • در برابر قارچ ها ، باکتری ها و حشرات از خود مقاومت بالایی نشان می دهند.
  • هزینه تعمیر و نگهداری سقف کاذب پایین است.

مزیت های سقف کاذب پی وی سی چیست؟

معرفی انواع سقف کاذب پی وی سی (PVC)

سقف کاذب پی وی سی انواع متنوعی دارد که دسته بندی سقف کاذب به دو روش انجام می گیرد. یکی براساس ابعاد و روش نصب است و دیگری هم براساس شکل و نمای ظاهری سقف می باشد که این موارد شامل موارد زیر می شود:

1- دسته بندی انواع PVC براساس ابعاد و نحوه‌ی نصب

  • پانل طولی

سقف کاذب که در این دسته قرار دارد دارای ضخامت 7 یا 8 میلیمتر است و طرح ها و رنگ های متنوعی نیز دارد. ابعاد این مدل از سقف کاذب در حدود 0.2*6 متر یا 0.4*6 متر است. البته نصب این نوع مدل از سقف کاذب سخت و پیچیده نیست بلکه نیاز به زیر سازی خاصی ندارد و به راحتی انجام می شود.

  • تایل

ابعاد این نوع سقف کاذب حدود 60*60 سانتیمتر است که ضخامت آن حدود 8 میلیمتر می باشد. البته نصب این نوع از سقف کاذب متفاوت از نوع اولی است و در زمان نصب نیاز به زیرسازی مشبکی است که روی سقف اصلی نصب شود.

دسته بندی انواع PVC براساس ابعاد و نحوه‌ی نصب

2- دسته بندی انواع پی وی سی براساس شکل ظاهری

  • سفید مات و ساده
    این مدل از سقف کاذب به عنوان ارزان ترین و در واقع ساده ترین نوع سقف کاذب است. ابعاد این سقف کاذب در حدود 600*20 سانتمیتر و ضخامت آن نیز 7 میلیمتر می باشد. وزن این نوع از پانل برابر با 290 گرم در هر متر مربع است.
  • سفید براق (UV)
    همان طور که از نام این مدل از پی وی سی مشخص است براق و ساده می باشد و کار کرد آن نیز مشابه نوع قبلی سقف کاذب پی وی سی است.
  • چاپی و هات استمپ
    از ویژگی های بارز این نوع سقف کاذب پی وی سی می توان به براق و ضد خش بودن آن اشاره کرد. البته در برابر گرما و رطوبت نیز از خود مقاومت بالایی نشان می دهد. در دو نوع پانل طولی و به صورت تایل با طرح های چاپی متنوع وجود دارد. ضخامت پی وی سی هات استامپ در حدود 7 الی 8 سانتیمتر است و وزنی در حدود 290 تا 350 گیلوگیرم به ازای هر متر مربع دارد. البته عرض این نوع سقف کاذب نیز 20 الی 30 سانتیمتر و طول آن نیز برابر با 600 سانتیمتر است.
  • پی وی سیِ روکشدار
    پی وی سیِ روکشدار قابلیت شستشو دارد و در برابر هر گونه فشار و ضربه نیز مقاومت بالایی دارد.
    البته به این نکته توجه داشته باشید که در اثر قرار گرفتن دمای خیلی زیاد، امکان جدا شدن روکش از مغزی پی وی سی وجود دارد.
    پی وی سیِ روکشدار به حالت روکش طرح دار مخملی است که برای چسباندن آن باید از چسب های مخصوص پی وی سی استفاده کرد و با استفاده از یک پرس خیلی قوی آن را چسباند تا به خوبی بچسبد.
  • پی وی سی با روکش مخمل
    در معرفی انواع سقف کاذب پی وی سی (PVC) نوبت به معرفی سقف کاذب پی وی سی با روکش مخمل می رسد که رویه بکار رفته در این نوع سقف کاذب از جنس مخمل است. از این نوع ورق بیشتر در دیوار پوش استفاده می شود.
  • سقف کاذب پی وی سی
    سقف کاذب پی وی سی وزن سبکی دارند به همین دلیل به آنها سقف قلع مصنوعی هم گفته می شود. طرح های بکار رفته در این نوع متریال بسیار خاص بوده و ظاهری مشابه تایل های فلزی دارند.

دسته بندی انواع پی وی سی براساس شکل ظاهری

سخن پایانی

در معرفی انواع سقف کاذب پی وی سی(PVC) به این موضوع پرداختیم که سقف کاذب پی وی سی انواع متنوعی دارد و با توجه به ویژگی هایی که هر سقف کاذب دارد می توان از آن در بسیاری از مکان ها همچون منازل مسکونی، پارکینگ ها و فضای اداری استفاده کرد. با توجه به اینکه سقف کاذب پی وی سی کارآیی بالا و همچنین مقاومت بالایی دارد به همین دلیل در اغلب مکان ها به عنوان بهترین نوع سقف کاذب بکار می روند.

سوالات متداول

1-از سقف کاذب پی وسی در چه مکان هایی استفاده می شود؟
سقف کاذب پی وی سی قابلیت شستشو دارد به همین دلیل در رستوران ها و کافی شاپ ها و سایر مکان ها از آن استفاده می شود.
2-نصب سقف کاذب پی وی سی چقدر طول می کشد؟
نصب سقف کاذب پی وسی با توجه به ابعاد اتاق یا سالن متفاوت است و به طور معمول برای یک اتاق با ابعاد 20 در 15 متر حدودا 2 روز زمان می برد.
3-قیمت سقف کاذب پی وی سی چقدر است؟
انواع متنوعی از سقف کاذب پی وی سی در بازار موجود است که هر کدام با توجه به کیفیت و ساختاری که دارند با قیمت های متفاوتی از یکدیگر به فروش می رسند.

امتیاز دهید post
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.